Contact-route-reserveren

Op deze contact-pagina vindt u informatie over hoe en waar u ons kunt bereiken. En op welke manier u een beschikbaarheidsaanvraag kunt doen voor een verblijf in B&B vakantiehuisje Studio7.

CONTACT
We doen ons best om u op deze site zoveel mogelijk informatie te geven over B&B vakantiehuisje Studio7. Heeft u vragen, neem dan gerust contact met ons op. We zijn bereikbaar via:

Of neem een kijkje op de website van Bed and Breakfast Nederland:
Presentatiepagina van bed en breakfast B&B Vakantiehuisje Studio7 in Hoenderloo

 

 

ROUTE – Hoe vindt u Hoenderloo en de weg naar Studio7?
Het adres van B&B vakantiehuisje Studio7 is Paalbergweg 8b,  7351 AG Hoenderloo. Studio7 ligt rechts naast/achter ons woonhuis (u heeft alleen ons als directe buren). De wellnessfaciliteiten liggen in de voortuin van ons woonhuis, op ca. 40 m van de studio.

B&B vakantiehuisje Studio7 - contact

De oprit naar ons woonhuis en Studio7 ligt tussen huis nummer 10 en de dressuurbak van huis nummer 6. Volg het zandpad richting de bosrand, rij over het grind een rondje om de boom, rij terug voorbij de fietsenschuur en parkeer in het met een blauw P-bordje aangegeven parkeervak.

 

RESERVEREN – Beschikbaarheid checken
Was alle informatie duidelijk en bent u enthousiast geworden? Dan vraagt u zich natuurlijk af of Studio7 op de door u gewenste datum vrij is.  U kunt dat checken via de beschikbaarheidskalender. Daar kunt u ook een vrijblijvende reserveringsaanvraag doen.

 

CB&B vakantiehuisje Studio7, Hoenderloo