Even binnenkijken

B&B vakantiehuisje Studio7 heeft een comfortabel en compleet interieur. Wilt u even binnenkijken in Studio7? Op deze pagina krijgt u een aardige indruk van wat u zult aantreffen. Even binnenkijken

Zitgedeelte

Het zitgedeelte is ingericht met een heerlijke hoekbank en 2 tafeltjes. Verder behoren tot het interieur: een eethoek (uitschuiftafel) met 2 stoelen, een boekenkast en een hang-legkast met ruimte voor uw koffer. In de (laden)kasten vindt u een aantal gezelschapsspelletjes.
Om hygiënische redenen liggen er geen kleden op de vloer van de studio. Het is misschien handig om pantoffels mee te nemen.

Slaapruimte binnenkijken

Fotoalbum Studio7-Slaapruimte
Slaapruimte B&B Studio7

De open slaapruimte ligt naast de woonkamer. U slaapt op een comfortabele 2-persoons boxspring (160 x 200 cm) onder een donzen dekbed; synthetische 1-persoons dekbedden zijn op aanvraag ook mogelijk. Wij zorgen er natuurlijk voor dat uw bed bij aankomst is opgemaakt. Houdt u van frisse lucht tijdens het slapen? De ramen bij het hoofdeinde van het bed, bij de eettafel en in de keuken kunnen helemaal open.

Het ontbijt maakt u zelf met de volop
aanwezige ontbijtproducten

Doucheruimte

De doucheruimte is compact, maar van alle gemakken voorzien. Het interieur bestaat uit een toilet, een douche en een wastafel met spiegelkast en onderkast.
Toiletpapier, handzeep, douchegel, shampoo, wattenschijfjes en -staafjes behoren tot de gratis standaardinventaris.
Handdoeken en washandjes zijn ruimschoots aanwezig.

Keuken

Het ontbijt maakt u zelf. In de keuken is daarvoor een ruime variatie aan ontbijtproducten aanwezig. Denk aan afbakbroodjes,  muesli, beschuit, ontbijtkoek, roomboter/margarine, zoet en hartig beleg, (karne)melk, yoghurt, fruit en sap.
Koffie (Senseo regular, extra strong, cappuccino en decafe), thee, suiker en koffiecreamer kunt u het gehele verblijf onbeperkt gebruiken.

Keukenlinnen, vaatdoekjes, vaatwastabletten, afwas- en schoonmaakmiddelen, handzeep, keukenkruiden, peper en zout, braadboter en wok-olie zijn standaard aanwezig (en bij de huurprijs inbegrepen).

De inrichting van de keuken is zeer compleet met onder meer een combi-magnetron, een kleine vaatwasser en allerlei pannen, servies en bestek; zelfs een staafmixer ontbreekt niet. De keuken leent zich daardoor prima voor lekker kokkerellen. Voor de warme maaltijd hoeft u dus de deur niet uit. Maar let op: fonduen, gourmetten, racletten, etc. in de studio en BBQ’en in en buiten de studio is niet toegestaan! Lees meer over zelf koken of uit eten elders op onze site.

De keuken is door schuifdeuren van de doucheruimte en het zit-/slaapgedeelte gescheiden. Via de keuken heeft u toegang tot de terrasjes, het overdekte zitje bij het bos en de rest van de tuin.

© B&B vakantiehuisje Studio7, Hoenderloo