Huisregels

Om het verblijf voor u – en voor de gasten die na u komen – zo aangenaam mogelijk te maken, hanteren we bij Studio7 een aantal huisregels.

Verblijf en verblijfsduur
Het verblijf in Studio7 is voor maximaal 2 volwassen personen en moet plaatsvinden zoals het een goed huisvader betaamt.
Om het verblijf voor de gasten die na u komen zo aangenaam mogelijk te maken, is roken, fonduen, gourmetten, racletten, tafelgrillen, etc. niet toegestaan.
Bij een verblijf langer dan 1 week maken wij vooraf met u afspraken over o.a. huurprijs, (eind)schoonmaak, linnengoed en ontbijtproducten; een en ander afhankelijk van de duur van uw verblijf.

In- en uitchecken
Op de dag van aankomst kunt u tussen 17.00 en 20.00 uur inchecken in Studio7. Bij reservering maken wij daarover met u nadere afspraken.
Wij stellen het op prijs als u ons een half uur vóór aankomst even een seintje geeft. Dan zorgen wij dat we aanwezig zijn.
Op de dag van vertrek levert u de sleutels en de afstandsbediening van het toegangshek tussen 10.00 en 11.30 uur weer in. Afwijkende vertrektijden zijn in overleg eventueel mogelijk.

(Aan)betaling en annulering
De huurprijs is inclusief toeristenbelasting en ontbijtproducten.
50% van de totale huurprijs – inclusief eventuele toeslagen – moet direct bij reservering worden voldaan.
De huisregels van B&B vakantiehuisje Studio7Uiterlijk 4 dagen vóór aanvang van het verblijf moet de resterende 50% zijn voldaan.
Bij annulering binnen 2 weken van de aankomstdatum vindt geen restitutie plaats.
Bij eerdere annulering wordt het (aan)betaalde bedrag gerestitueerd.

  • Huurprijs is inclusief toeristenbelasting en ontbijtproducten
  • Contante waarborgsom
  • Inchecken 17.00-20.00 uur – uitchecken 10.00-11.30 uur
  • Roken niet toegestaan:  Studio7 is volledig rookvrij en ook in de jacuzzi is roken niet toegestaan
  • Ontbijt maakt u zelf met de aanwezige producten
  • Fonduen, racletten, gourmetten, tafelgrillen, etc. is niet toegestaan
  • Uw hond is eventueel welkom (toeslag), maar graag overleg vooraf
  • Lees de Algemene (huur)voorwaarden B&B vakantiehuisje Studio7 in Hoenderloo

Waarborgsom
Voor de sleutels van de studio en de fietsenberging, de afstandsbediening van het toegangshek, het gebruik van de fietsen en eventueel onverhoopt door u (of uw hond) veroorzaakte schade vragen wij u bij aankomst een waarborgsom van 100,00 contant te voldoen. Deze waarborgsom ontvangt u retour onder verrekening van eventueel veroorzaakte schade.

CB&B vakantiehuisje Studio7, Hoenderloo