Huurprijs en voorwaarden

Op deze pagina vind je informatie over de huurprijs van B&B vakantiehuisje Studio7 en over onze voorwaarden. prijzen en voorwaarden

Huurprijs

Presentatiepagina van bed en breakfast B&B Vakantiehuisje Studio7 in Hoenderloo
Klik op het plaatje voor onze actuele huurprijs

Studio7 is aangesloten bij Bedandbreakfast Nederland. De actuele huurprijs – zoals aangegeven op die website – is inclusief toeristenbelasting en ontbijtproducten.  Een verblijf langer dan 2 nachten is altijd volledig zónder ontbijt (korting €10 per overnachting). Gebruik van de elektrische gastenfietsen en het opzetzwembadje (in de zomer) is gratis, maar voor de outdoor wellness en het verblijf van hond(en) betaal je een toeslag. Heeft je hond zich goed gedragen, dan is het verblijf van je viervoeter bij volgende bezoeken aan onze B&B gratis.

Extra’s (toeslag) – huurprijs en voorwaarden

Outdoor wellness
 • Wat: overdekte buitensauna, jacuzzi en loungehoek met openhaard; lounge/openhaard alleen in combinatie met wellness te boeken
 • Kosten: toeslag van €30 per avond
 • Gebruik: tussen 18.00 en 23.00 uur
 • Aanwezig: saunahanddoek (gebruik verplicht) en badjas
 • Zelf meenemen: badslippers
 • Zwemkleding: hygiëne en waterkwaliteit zijn belangrijk, daarom is het dragen van zwemkleding niet toegestaan
Overnachting hond(en)
 • Wat: honden zijn van harte welkom, maar wel graag vooraf even overleg
 • Kosten: toeslag €10 per overnachting (bij goed gedrag alle volgende bezoeken gratis)
 • Faciliteiten: volledig met hekwerk en gaas omheind terrein (± 4.000 m2); eigen ingang naar het bos (toegankelijk tussen zonsopkomst en zonsondergang)
 • Aanwezig: etens- en drinkbakken. Ook poepzakjes zijn aanwezig, maar je bent niet verplicht die te gebruiken. Hondenhanddoeken zijn op verzoek verkrijgbaar

(Aan)betaling en annulering

Direct na boeking betaal je 50% van de totale huurprijs. Uiterlijk 4 dagen vóór aanvang van je verblijf maak je vervolgens de resterende 50% over.
Als je annuleert tot 14 dagen voor de incheckdatum, dan storten we jouw (aan)betaling direct terug. Bij annulering binnen 14 dagen voor de incheckdatum boeken wij je, als je dat wilt, kosteloos om naar een nieuwe datum.

Borg – prijzen en voorwaarden

Bij aankomst betaal je een borg van €100 contant.
Deze borgsom krijg je bij vertrek terug onder verrekening van eventueel wellnessgebruik, verblijf hond(en) en onverhoopt door jou, je reisgenoot of je hond(en) veroorzaakte schade/vermissingen.

Verblijf en verblijfsduur

Het verblijf in Studio7 is voor maximaal 2 volwassen personen.
De minimale verblijfsduur in B&B vakantiehuisje Studio7 bedraagt 2 nachten.

Algemene (huur)voorwaarden Studio7

In- en uitchecken

 • Inchecken
  Op de dag van aankomst kun je tussen 16.00 en 18.00 uur inchecken. Als je ons een half uur vóór aankomst een seintje geeft, dan sta je niet voor een dichte poort.
 • Uitchecken
  Op de dag van vertrek kun je tot uiterlijk 11.00 uur in de studio verblijven.

Afwijkende aankomst- en vertrektijden zijn in overleg eventueel mogelijk.
Gebruik van de fietsen op de vertrekdag is misschien ook mogelijk (tenzij we diezelfde dag nieuwe gasten krijgen). Vraag er dus gerust naar.

© B&B vakantiehuisje Studio7, Hoenderloo