Koken-uit eten

Twijfelt u over ‘koken of uit eten’? Zelf koken kan gewoon ‘thuis’ in B&B vakantiehuisje Studio7; de keuken is heel compleet ingericht. Zelfs braadboter, wokolie, de meest gangbare keukenkruiden, olie/azijn en peper/zout zijn aanwezig. Om het verblijf voor de gasten na u ook zo aangenaam mogelijk te maken is fonduen, gourmetten, racletten, etc. echter niet toegestaan!

Besluit u om zelf te koken, dan kunt u voor uw doordeweekse boodschappen terecht bij de Spar. Deze supermarkt heeft een zeer gevarieerd assortiment met veel verse en ook ambachtelijke producten. De Spar ligt op slechts 200 meter afstand van onze studio.

Koken in B&B vakantiehuisje Studio7 of uiteten?Koken in B&B vakantiehuisje Studio7 of uiteten?Bent u op zondag in Hoenderloo, dan zijn er in het dorp diverse mogelijkheden om boodschappen te doen. De Spar is in het zomerseizoen op zondagen meestal tot 13.00 uur geopend. Aan de weg naar Beekbergen – op het terrein van Landal GreenParks – bevindt zich ook een supermarkt. Evenals op het terrein van camping ’t Veluws Hof (Krimweg 152).

Uit eten
Voor wie niet zelf wil koken, bieden Hoenderloo en de omliggende dorpen Beekbergen, Loenen, Otterlo en Harskamp een ruime keuze voor een heerlijk uitgebreid diner, een eenvoudige daghap of bijvoorbeeld een lekker schnitzelmenu.
Op alfabetische volgorde een kleine greep uit het aanbod in Hoenderloo:

  • Herberg de Boer’nkinkel, Middenweg 7, tel. 055-3781256
  • Restaurant Buitenlust, Apeldoornseweg 30, tel. 055-3781362
  • Restaurant Het Deelerhof, Krimweg 35, tel. 055-3781721
  • Restaurant ’t Pannekoekhuis, Krimweg 93, tel. 055-3781205
  • Restaurant De Veluwe, Krimweg 28, tel. 055-8442630
  • Schnitzelhuus (en cafetaria) De Zevensprong, Krimweg 40, tel. 055-8441521

Gaat u liever uit eten in de grote stad? Apeldoorn, Arnhem en Ede liggen ‘om de hoek’. Daar vindt u volop gezellige restaurants, eetcafés, sushibars, kroegen en eettentjes. Kijk voor eetgelegenheden op de websites van Hoenderloo Apeldoorn, Ede of Arnhem.
Deze steden lenen zich trouwens ook heel goed om eens uitgebreid te winkelen. En om in de zomer heerlijk op een van de leuke terrassen een drankje te nemen. En als u dan niet met eigen vervoer wilt reizen, vindt u op 9292.nl informatie over de busverbindingen van en naar Hoenderloo.

CB&B vakantiehuisje Studio7, Hoenderloo