Prijzen-betaling-extra’s

De prijzen
De huurprijs van B&B vakantiehuisje Studio7 is inclusief toeristenbelasting en ontbijtproducten en exclusief toeslagen voor eventuele extra’s. Kijk voor onze actuele prijzen op Presentatiepagina van bed en breakfast B&B Vakantiehuisje Studio7 in Hoenderloo

Extra’s

Outdoor wellness: sauna en jacuzzi onder de sterren
Wilt u tijdens uw verblijf genieten van onze buitensauna met overdekte loungehoek en openhaard en jacuzzi onder de sterren? Boek dan ook onze outdoor wellness erbij! Voor € 25,00 per avond kunt u hiervan tussen 18.00 en 23.00 uur gebruikmaken. Badjas en saunahanddoek (gebruik uiteraard verplicht) liggen gratis voor u klaar.

Honden
Wilt u uw hond(en) meenemen, dan kan dat; we hebben wel graag eerst even telefonisch overleg in verband met onze eigen honden. Voor het verblijf betaalt u een toeslag van € 15,00 per overnachting. Ons hele terrein (zo’n 3.000 m2) is volledig omheind met hekwerk en gaas, dus uw hond kan veilig bij ons rondstruinen.

Betaling
Prijzen50% van de totale huurprijs – inclusief eventuele toeslagen – moet direct bij boeking worden voldaan. Uiterlijk 4 dagen vóór aanvang van het verblijf moet de resterende 50% zijn voldaan.

Bij annulering binnen 2 weken van de aankomstdatum vindt geen restitutie plaats. Bij eerdere annulering wordt het (aan)betaalde bedrag gerestitueerd.

Waarborgsom
Voor de sleutels van de studio en de fietsenberging, de afstandsbediening van het toegangshek, het gebruik van de fietsen en eventueel onverhoopt door u (of uw hond) veroorzaakte schade vragen wij u bij aankomst een waarborgsom van € 100,00 contant te voldoen (zie de toelichting op onze pagina Huisregels).

CB&B vakantiehuisje Studio7, Hoenderloo