Binnenkijken

Het interieur van B&B vakantiehuisje Studio7 is sfeervol, comfortabel en heel compleet. Op deze pagina kun je alvast even binnenkijken; daarmee krijg je een aardige indruk van wat je zult aantreffen.

Zitruimte

In de zitruimte vind je een heerlijke hoekbank en 2 tafeltjes. Verder is het woongedeelte ingericht met een eethoek (uitschuiftafel) met 2 stoelen, 2 (boeken)kasten en een hang-legkast met ruimte voor je koffer.
Om hygiënische redenen liggen er geen kleden op de vloer van de studio. We raden je aan om pantoffels mee te nemen, want er is geen vloerverwarming.

Slaapgedeelte binnenkijken

Het open slaapgedeelte ligt naast de woonkamer. Je kunt het knusser maken door het gordijn tussen de ruimten dicht te schuiven. En dat is ook handig als je het slaapgedeelte koeler wilt houden dan het woongedeelte.

Je slaapt op een comfortabele 2-persoons boxspring (160 x 220 cm; instap bij het voeteneinde) onder een donzen dekbed; synthetische 1-persoons dekbedden zijn op aanvraag ook mogelijk.
Houd je van frisse lucht tijdens het slapen? De ramen bij het hoofdeinde van het bed, bij de eettafel en in de keuken kunnen helemaal open.

Het ontbijt maak je zelf met de volop
aanwezige ontbijtproducten

Doucheruimte

De doucheruimte is compact, maar van alle gemakken voorzien. Het interieur bestaat uit een toilet, een douche en een wastafel. Verder zijn er een spiegelkast, een onderkast en een schap boven het toilet, waardoor je voldoende aflegruimte hebt.
Toiletpapier, handzeep, douchegel, 2-in-1-shampoo, wattenschijfjes en -staafjes behoren tot de gratis standaardinventaris. En handdoeken en washandjes zijn ook ruimschoots aanwezig.

Keuken

Het ontbijt maak je zelf. In de keuken is daarvoor een ruime variatie aan ontbijtproducten aanwezig. Denk aan afbakbroodjes, muesli, beschuit, ontbijtkoek, roomboter/margarine, zoet en hartig beleg, (karne)melk, yoghurt, fruit, sap en eieren. Een verblijf langer dan 2 nachten is altijd volledig zónder ontbijt (korting €10 per overnachting).
Koffie (Senseo regular, extra strong, cappuccino en decafe), thee, suiker en koffiecreamer kun je in onze B&B het gehele verblijf onbeperkt gratis gebruiken, ook als je langer dan 2 nachten komt logeren.

Keukenlinnen, vaatdoekjes, vaatwastabletten, afwas- en schoonmaakmiddelen, keukenpapier, handzeep, keukenkruiden, peper&zout, braadboter en olie&azijn zijn allemaal aanwezig en bij de huurprijs inbegrepen.

De inrichting van de keuken is zeer compleet met onder meer een combi-magnetron, een kleine vaatwasser, allerlei pannen, servies en bestek (zelfs een staafmixer ontbreekt niet ), waardoor de keuken zich prima leent voor lekker kokkerellen. Voor de warme maaltijd hoef je dus de deur niet uit. Maar let op: fonduen, gourmetten, racletten, etc. in de studio en BBQ’en in en buiten de studio is niet toegestaan! Lees meer over zelf koken of uit eten elders op onze site.

De keuken is door schuifdeuren van de doucheruimte en het zit-/slaapgedeelte gescheiden. Via de keuken heb je toegang tot de terrasjes, het overdekte zitje bij het bos en de rest van de tuin.

© B&B vakantiehuisje Studio7, Hoenderloo