Binnenkijken in Studio7

Het interieur van B&B vakantiehuisje Studio7 is comfortabel, compleet en hedendaags met een vleugje antiek. Wilt u even binnenkijken in Studio7? Op deze pagina krijgt u een aardige indruk van wat u zult aantreffen.

Binnenkijken in Studio7: Zitgedeelte

Het zitgedeelte is ingericht met een tweezitsbank en een fauteuil. Ook een eethoek met 2 stoelen, een goed gevulde boekenkast en een hang-legkast behoren tot het interieur.
Verder vindt u in de woonkamer een antiek schrijfbureautje; de lades zijn gevuld met diverse gezelschapsspelletjes.

Om hygiënische redenen liggen er geen kleden meer op de vloer van de studio. Misschien is het handig om uw pantoffels mee te nemen.

Binnenkijken in Studio7: Slaapruimte

De open slaapruimte ligt naast de woonkamer. U slaapt op een comfortabele 2-persoons boxspring (160 x 200 cm) onder een donzen dekbed; synthetische (1-persoons) dekbedden zijn op aanvraag ook mogelijk. Wij zorgen er natuurlijk voor dat uw bed bij aankomst is opgemaakt.
Houdt u van frisse lucht tijdens het slapen? De ramen bij het hoofdeinde van het bed, bij de eettafel en in de keuken kunnen helemaal open.

In de keuken van onze B&B is een ruime variatie aan ontbijtproducten aanwezig om zelf uw ontbijt te maken. Denk aan afbakbroodjes, boter, zoet en hartig beleg, (karne)melk, yoghurt, fruit en sap.
Koffie (Senseo regular, cappuccino en decaf), thee, suiker en koffiecreamer kunt u het gehele verblijf onbeperkt gebruiken.

Binnenkijken in Studio7: KookaanrechtDe keukeninrichting is zeer compleet met onder meer een kookaanrecht, een apart spoelaanrecht, een combi-magnetron en een vaatwasser. Keukenlinnen, vaatdoekjes, vaatwastabletten, afwas- en schoonmaakmiddelen, handzeep, keukenkruiden, peper en zout, braadboter en wokolie zijn standaard aanwezig en bij de huurprijs inbegrepen. De keuken leent zich daardoor prima voor lekker kokkerellen. Voor de warme maaltijd hoeft u dus de deur niet per se uit. Maar let op: fonduen, gourmetten, racletten, etc. in de studio en BBQ’en in en buiten de studio is niet toegestaan! Lees meer over zelf koken of uit eten gaan elders op onze site.

De keuken is door schuifdeuren van de doucheruimte en het zit-/slaapgedeelte gescheiden. Via de keuken heeft u toegang tot de terrasjes, het overdekte zitje bij het bos en de rest van de tuin.

De doucheruimte is compact, maar van alle gemakken voorzien. Binnenkijken in Studio7: BadkamerHet interieur bestaat uit een toilet, een ruime douche en een wastafel met spiegelkast en onderkast.
Toiletpapier, handzeep, douchegel, shampoo, wattenschijfjes en wattenstaafjes behoren tot de gratis standaardinventaris.
Handdoeken en washandjes zijn ruimschoots aanwezig.

CB&B vakantiehuisje Studio7, Hoenderloo