Koken of uit eten

Twijfel je over koken of uiteten tijdens jouw verblijf in B&B vakantiehuisje Studio7? De keuze hoeft niet moeilijk te zijn. Onze studiokeuken is zeer compleet ingericht en leent zich uitstekend voor het zelf bereiden van een maaltijd.

Koken

Lekker kokkerellen kan dus gewoon “thuis” in de goed uitgeruste keuken, waarin zelfs een staafmixer niet ontbreekt. Braadboter, de meest gangbare keukenkruiden, olie&azijn en peper&zout zijn ook aanwezig en kun je gratis gebruiken. Verder vind je in de lade onder het fornuis placemats, panonderzetters en servetten.

Om het verblijf voor de gasten na jou ook zo aangenaam mogelijk te maken, is fonduen, gourmetten, racletten, etc. niet toegestaan! (de vettige geur blijft nog dagenlang hangen). Ook BBQ op ons terrein mag niet, vooral in verband met de brandveiligheid in de steeds droger wordende natuur.

Boodschappen

Voor je dagelijkse boodschappen kun je terecht bij de Spar op slechts 200 meter afstand van onze studio. Ook voor vers belegde broodjes en huisgemaakte afbakpizza’s, tosti’s en salades kun je er prima terecht. De Spar is geopend van maandag (8.00-18.00 uur) t/m zaterdag (8.00-17.00 uur) en in het zomerseizoen meestal ook op zondagochtend. Buiten het zomerseizoen kun je op zondag in Hoenderloo meestal ook boodschappen doen in de supermarkt van Landal park Miggelenberg en camping Het Veluws Hof.
Wil je uitgebreider en op een later tijdstip boodschappen doen, dan ben je aangewezen op de supermarkten in Apeldoorn, Ugchelen of Beekbergen.

Uit eten

Voor wie niet zelf wil koken, bieden Hoenderloo en de omliggende dorpen Beekbergen, Loenen, Otterlo en Harskamp een aardige keuze voor een heerlijk uitgebreid diner, een eenvoudige daghap, een pannenkoek, een schnitzel-, hamburger- of satemenu of een verse pizza uit de houtoven.
Een willekeurige greep uit het restaurantaanbod in Hoenderloo:

  • De Veluwe, Krimweg 28, tel. 055-8442630
  • Brasserie Délicat, Apeldoornseweg 20, tel. 055-7271064
  • De Proeftuin, De Krim 4, tel. 055-3034250
  • De Boer’nkinkel, Middenweg 7, tel. 055-3781256
  • ’t Pannekoekhuis, Krimweg 93, tel. 055-3781205
  • Schnitzelhuus De Zevensprong, Krimweg 40, tel. 055-8441521

Bel altijd even of het restaurant van je keuze geopend is en houd er rekening mee dat de restaurantkeukens in Hoenderloo eerder sluiten dan bijvoorbeeld in het Bourgondische zuiden van ons land en de grotere Gelderse steden.

Eten buiten Hoenderloo

Ga je liever uit eten in de grote stad, dan liggen Apeldoorn, Arnhem en Ede “om de hoek”. Daar vind je volop gezellige restaurants, eetcafés, sushibars, kroegen en eettentjes. Kijk voor eetgelegenheden op de websites van Hoenderloo,  Apeldoorn, Ede of Arnhem.
En als je niet met eigen vervoer wilt reizen, dan vind je op 9292.nl informatie over de busverbindingen van en naar Hoenderloo (buslijn 108).

© B&B vakantiehuisje Studio7, Hoenderloo