Faciliteiten en extra’s

B&B vakantiehuisje Studio7 beschikt over een aantal prettige faciliteiten en extra’s:

  • eigen parkeerplek voor uw auto
  • gratis gebruik van e-bikes en mountainbikes
  • hondvriendelijk terrein met eigen toegangshekje naar het bos
  • diverse zitjes rondom de studio
  • gratis wifi en Netflix, boeken, cd’s, dvd’s en spelletjes
  • heerlijke outdoor wellness (’s avonds – tegen toeslag – genieten van buitensauna, jacuzzi en loungehoek met openhaard)

Eigen parkeerplek / gratis gebruik fietsen

Uw auto heeft een eigen parkeervak op ons terrein.
Voor een heerlijke fietstocht in de omgeving kunt u gratis onze gastenfietsen (e-bikes en mountainbikes) gebruiken. De fietsen zijn op de dag van aankomst al vanaf 12.00 uur voor u beschikbaar. Uw auto parkeert u dan alvast op ons terrein.
Als u toch uw eigen fiets meeneemt, dan kunt u deze stallen in de fietsenschuur.

Hondvriendelijke faciliteiten

Uw hond is bij ons van harte welkom (toeslag). Wel hebben we graag vooraf even overleg in verband met onze eigen honden. Zowel uw hond als u kunnen zich bij ons heerlijk ontspannen: ons hele terrein (een kleine 4.000 m2) is namelijk volledig omheind met hekwerk en gaas. Uw hond kan dus veilig en onaangelijnd bij ons rondstruinen. En op snuffelafstand lonkt het bos; u heeft zelfs een eigen toegangshekje. Het bos (particulier eigendom) is voor wandelaars opengesteld tussen zonsopkomst en zonsondergang.

Uw hond kan veilig bij ons rondstruinen.
En op snuffelafstand lonkt het bos!

Onze vijvers hebben vaak een grote aantrekkingskracht op onze hondengasten. Dat is wat ons betreft prima (er zwemmen geen vissen in). Om uw viervoeter naderhand weer toonbaar te maken, hebben wij volop hondenhanddoeken beschikbaar. En wat de uitwerpselen betreft hoeft u zich ook geen zorgen te maken: wij lopen regelmatig een “poep-scoop-rondje”.

Zitjes

Rondom de studio kunt u heerlijk relaxen op een van de vele zitjes.

Traditionele (dikke) stoelkussens voor de lounge-set zijn niet aanwezig (om teleurstelling na een regenbui tijdens uw afwezigheid te voorkomen). De lounge-set zit gelukkig ook goed zonder kussens of met de kleine kussentjes uit de kussen-kubus.

Als u wilt zonnebaden in onze wei, vraag ons dan naar de 5-standenstoelen.

Spelletjes, boeken, cd’s, dvd’s, wifi en Netflix

Voor de leesontspanning vindt u in Studio7 een leuk assortiment boeken. Ook gezelschapsspelletjes ontbreken niet. In het schrijfbureau vindt u een kaartspel, een doosje dominostenen, een schaakspel, Triominos, dobbelstenen en Yahtzee-boekjes, Scrabble en Rummykub .
Voor de digitale ontspanning heeft de studio een flatscreen breedbeeld-tv (met gratis Netflix), een dvd-speler met een groot aantal mooie speelfilms en een radio/cd-speler met een keur aan cd’s. Ook wifi stellen wij gratis ter beschikking.

Outdoor wellness

Wilt u een avond heerlijk ontspannen in de buitenlucht? Maak dan (tegen toeslag) gebruik van onze outdoor wellness. Omdat we u graag laten zien wat u kunt verwachten, hebben we er een aparte pagina voor ingericht.

© B&B vakantiehuisje Studio7, Hoenderloo