Faciliteiten en extra’s

B&B vakantiehuisje Studio7 beschikt over een aantal prettige faciliteiten en extra’s:

  • eigen parkeerplek voor uw auto; stalling voor uw fiets
  • gratis gebruik van e-bikes en mountainbikes
  • hondvriendelijk terrein met eigen toegangshekje naar het bos
  • diverse zitjes rondom de studio
  • gratis wifi en Netflix
  • boeken, cd’s, dvd’s en spelletjes
  • heerlijke outdoor wellness (’s avonds – tegen toeslag – genieten van buitensauna, jacuzzi en loungehoek met openhaard; openhaard alleen in combinatie met wellness te boeken)

Eigen parkeerplek / gratis gebruik fietsen

Voor uw auto heeft u een privé-parkeerplek op ons eigen terrein.
Voor een heerlijke fietstocht in de omgeving kunt u gratis onze gastenfietsen (e-bikes en mountainbikes) gebruiken. De fietsen zijn op de dag van aankomst al vanaf 12.00 uur voor u beschikbaar. Uw auto parkeert u dan alvast op ons terrein. Laat ons wel graag tijdig weten hoe laat u de fietsen wilt ophalen.
Als u liever uw eigen fiets meeneemt, dan kunt u deze stallen in de fietsenschuur.

Hondvriendelijke faciliteiten

Jannie, Hans en Jimi: bedankt dat we deze leuke foto mochten publiceren!

Uw hond is bij ons van harte welkom (toeslag). Wel hebben we graag vooraf even overleg in verband met onze eigen honden. Zowel uw hond als u kunnen zich bij ons heerlijk ontspannen: ons hele terrein (een kleine 4.000 m2) is namelijk volledig omheind met hekwerk en gaas. Uw hond kan dus veilig en onaangelijnd bij ons rondstruinen. En op snuffelafstand lonkt het bos; u heeft zelfs een eigen toegangshekje. Het bos (particulier eigendom) is voor wandelaars opengesteld tussen zonsopkomst en zonsondergang.

Uw hond kan veilig bij ons rondstruinen.
En op snuffelafstand lonkt het bos!

De vijvers op ons terrein hebben vaak een grote aantrekkingskracht op onze hondengasten. Dat is wat ons betreft prima (er zwemmen geen vissen in); wel graag onder úw toezicht en niet in het rietbed. Om uw viervoeter naderhand weer toonbaar te maken, hebben wij op verzoek volop hondenhanddoeken beschikbaar. En wat de uitwerpselen betreft hoeft u zich ook geen zorgen te maken: wij lopen regelmatig een “poep-scoop-rondje”.

Zitjes

Fotoalbum Studio7-Zitje bij bos
Rondom de studio kunt u heerlijk relaxen op een van de vele zitjes.

Stoelkussens voor de lounge-set staan naast de kast bij het slaapgedeelte. Denkt u eraan om ze binnen te halen zodra u de studio (tijdelijk) verlaat? Dit om teleurstelling na een regenbui te voorkomen …
Voor een zonnebad in onze wei zijn ook 5-standenstoelen aanwezig. U vindt ze naast de sauna.


 

Spelletjes, boeken, cd’s, dvd’s, wifi en Netflix

Voor de leesontspanning vindt u in Studio7 een leuk assortiment boeken. Ook gezelschapsspelletjes ontbreken niet.
Voor de digitale ontspanning heeft de studio een televisie met gratis Netflix, een dvd-speler met een aantal mooie speelfilms en een radio/cd-speler met een leuke selectie cd’s. Ook wifi stellen wij gratis ter beschikking.

Outdoor wellness

Wilt u een avond heerlijk ontspannen in de buitenlucht? Maak dan (tegen toeslag) gebruik van onze outdoor wellness. Omdat we u graag laten zien wat u kunt verwachten, hebben we er een aparte pagina voor ingericht.

© B&B vakantiehuisje Studio7, Hoenderloo