Faciliteiten en extra’s

B&B vakantiehuisje Studio7 biedt een aantal prettige faciliteiten en extra’s, zoals:

  • eigen parkeerplek voor je auto; stalling voor je fiets
  • kruiwagentje voor je bagage
  • gratis gebruik van onze gastenfietsen (e-bikes)
  • hondvriendelijk terrein met eigen toegangshekje naar het bos
  • verblijf honden bij je eerste bezoek tegen toeslag; daarna – bij goed gedrag – gratis
  • diverse zitjes rondom de studio
  • gratis wifi en Netflix
  • boeken, cd’s, dvd’s en spelletjes
  • heerlijke outdoor wellness : ’s avonds – tegen toeslag – genieten van buitensauna, jacuzzi en loungehoek met houtkachel (alleen als geheel te boeken). Zwemkleding is niet toegestaan.
  • zwembad(je): in de weide naast de parkeerplaats staat – als het weer het toelaat – in het zomerseizoen een (onverwarmd) opzetzwembadje (4.50×2.50mx1.00m). Daar mag je gratis gebruik van maken. Ook wij maken gebruik van het badje (en in de weide is verder ook weinig privacy) dus het dragen van zwemkleding is hier wel aan te bevelen. Voor een zonnebad zijn ligstoelen aanwezig.

Eigen parkeerplek / gratis gebruik fietsen

Je auto heeft een eigen parkeerplek op ons terrein.
Voor een heerlijke fietstocht in de omgeving staan onze gratis gastenfietsen (e-bikes) voor je klaar. Als je liever je eigen fiets meeneemt, dan kun je deze stallen in de fietsenschuur.

Hondvriendelijke faciliteiten

Jannie, Hans en Jimi: bedankt dat we deze leuke foto mochten publiceren!

Je hond is bij ons van harte welkom. Wel horen we dat graag vooraf in verband met onze eigen honden. Bij je eerste bezoek betaal je een hondentoeslag; daarna is het verblijf van je viervoeter – bij goed gedrag – gratis.
Zowel je hond als jij kunnen zich bij ons heerlijk ontspannen: ons hele terrein (een kleine 4.000 m2) is namelijk volledig omheind met hekwerk en gaas. Je hond kan dus veilig en onaangelijnd bij ons rondstruinen. En op snuffelafstand lonkt het bos; je hebt zelfs een eigen toegangshekje. Het bos (particulier eigendom) is voor wandelaars opengesteld tussen zonsopkomst en zonsondergang. Honden mogen er loslopen, mits onder appel.

Je hond kan veilig bij ons rondstruinen.
En op snuffelafstand lonkt het bos!

Vijver bij outdoor wellness

De vijvers op ons terrein hebben vaak een grote aantrekkingskracht op onze hondengasten. Geen zorgen: ze mogen er in. Wel graag onder jóuw toezicht en niet in het rietbed.
Om je viervoeter naderhand weer toonbaar te maken, hebben wij op verzoek volop hondenhanddoeken beschikbaar.
Poepzakjes zijn ook aanwezig in de studio, maar je bent niet verplicht om die te gebruiken. Wij lopen namelijk regelmatig een “poep-scoop-rondje” voor onze eigen honden. Gebruik je wél een poepzakje, deponeer dit dan in de grijze buitencontainer nabij de parkeerplaatsen en vooral níet in een afvalbakje in de keuken van de studio!

Zitjes

Overdekt zitje bij het bosRondom de studio kun je heerlijk relaxen op een van de vele zitjes.
Stoelkussens voor de loungeset liggen in de kussenkist onder het afdakje. Denk je eraan om de kussens daar in te doen als je de studio (tijdelijk) verlaat? Dit om teleurstelling na een regenbui te voorkomen.

Spelletjes, boeken, cd’s, dvd’s, wifi en Netflix

Voor de leesontspanning vind je in Studio7 een leuk assortiment boeken. Ook gezelschapsspelletjes ontbreken niet. Voor de digitale ontspanning heeft de B&B een televisie met gratis Netflix, een dvd-speler met een aantal mooie speelfilms en een radio/cd-speler met een leuke selectie cd’s. Ook wifi is natuurlijk gratis.

Outdoor wellness

Wil je een avondje heerlijk ontspannen in de buitenlucht? Maak dan (tegen toeslag) gebruik van onze outdoor wellness. Omdat we je graag laten zien wat je kunt verwachten, hebben we er een aparte pagina voor ingericht.

© B&B vakantiehuisje Studio7, Hoenderloo